FAQs

Mag ik dit product aanbrengen op een sterk belast oppervlak?

Ja. Maar op een zeer sterk belast oppervlak zoals een eettafel, een werkblad … Raden we voor een sterker oppervlak aan om een bescherming aan te brengen tegen vlekken, schokken …, meer bepaald 2 lagen Bescherming Geverfde Oppervlakken Kleurloos Satijn.

Moet er voor het aanbrengen van Kleurverloopverf op melamine of gelamineerde platen Grondlaag Gladde Oppervlakken worden aangebracht?

Voor deze verf is geen grondlaag nodig op melamine, gelamineerde platen, gevernist hout … Wees daarentegen wel voorzichtig met onbewerkt looizuurhoudend hout of exotisch hout (eikenhout, kastanjehout). Breng eerst Grondlaag Antilooizuur van Libéron aan, om de ondergrond te blokkeren en te voorkomen dat kleurstoffen opstijgen op het moment dat een product op waterbasis wordt aangebracht.

Wat als het resultaat me niet bevalt?

Als het resultaat u niet bevalt, wacht dan niet tot het product droog is en veeg het onmiddellijk af met een kleurloze was (Kleurloze Afwerking Patina-effect).

Hoe kan ik mijn keuken een nieuwe look geven en beschermen?

Al onze decoratieve verven zijn geschikt. Als afwerking is het evenwel raadzaam om een kleurloos beschermend vernis aan te brengen. Wij bevelen ons product Bescherming Geverfde Oppervlakken Kleurloos Mat, Satijn of Glanzend van Libéron aan.

Ik heb net een eerste laag van de verf Métal Poudré in de kleur Aluminium van Libéron aangebracht. Waarom is deze verf niet dekkend?

Dit heeft vaak te maken met een ontoereikende dikte van de aangebrachte verf. De verf Métal Soyeux, Métal Poudré of Métal Absolu van Libéron moet dik genoeg worden aangebracht om de correcte eindkleur te verkrijgen. Houd rekening met het aanbevolen rendement op de verpakking en zorg ervoor dat u twee lagen verf aanbrengt. Sommige zeer …

Ik heb net een eerste laag van de verf Métal Poudré in de kleur Aluminium van Libéron aangebracht. Waarom is deze verf niet dekkend? Lees meer »

Kan caseïneverf worden bedekt met vernis?

Ja, wij bevelen ons product Bescherming Geverfde Oppervlakken Kleurloos Mat, Satijn of Glanzend aan. Breng 2 lagen van dit acrylvernis (op waterbasis) aan, nadat u het product eerst goed hebt gehomogeniseerd.