DECORATIEVE VERVEN

Een waaier aan poederkleuren, een ongelooflijke gemetalliseerde afwerking, de glans van lak, gecontroleerd overlopende kleuren, een bedwelmend iriserend zwart …
Met Decoratieve Verven kunt u al uw meubels, objecten en houtwerk een persoonlijke toets geven, tot hun recht laten komen en opwaarderen, en daarbij uw creativiteit de vrije loop laten.

LE CHAULE MENU BE

AFWERKING KALKEFFECT

De decoratieve effectverf ‘Le Chaulé’ ligt dicht bij de traditionele kalkverven, met een uiterst mat en poederachtig voorkomen dat het materiaal veel diepte geeft, en imiteert op bewonderenswaardige wijze de natuurlijke slijtage van de tijd.

LE PATINE MENU BE

AFWERKING PATINA-EFFECT*

Afwerking Patina-effect is elegant en geraffineerd, en reproduceert het effect van de tijd op het materiaal. Deze op basis van carnaubawas samengestelde verf verspreidt de zoete geur van de was van weleer.

LES METAUX MENU BE

METAALVERVEN

Variërend van warm tot koud, tussen “bling” met een kostbare uitstraling en een fluweelachtig voorkomen met een elegante soberheid, spelen ‘Le Métal Poudré’ en ‘Le Métal Soyeux’ met gemetalliseerde contrasten op uw meubels, objecten en houtwerk.

Libéron biedt u een assortiment gemetalliseerde verven aan:

LE NOIR NUANCE MENU BE

ZWARTTINTEN 'Les Noirs Nuance'

De mysterieuze en betoverende Zwarttinten spelen met licht en vormen, om perfect uitziende subtiele iriserende effecten tot hun recht te laten komen.

LE PAILLETE MENU BE

GLITTERVERF 'L'Éclat Pailleté'

Een unieke matte verf die fijne glinsterende deeltjes achterlaat op uw meubels, objecten en houtwerk.

LES VAPOS MENU BE

SPUITBUSVERF 'Les Vapos' *

Een spuitbusverf om alle soorten oppervlakken en alle ondergronden, zowel binnen als buiten, te herstellen en te decoreren. Deze verf kan worden gebruikt om alle meubels en objecten een persoonlijke toets te geven, zelfs als ze van veel lijstwerk zijn voorzien of sterk zijn gebeeldhouwd of bewerkt.

LES DEGRADES MENU BE

KLEURVERLOOPVERF

Kleurverloopverf biedt u een combinatie van drie kleuren, van de zachtste tot de bontste. Een gemakkelijk te gebruiken satijnverf waarmee u uw meubels, objecten en houtwerk van overlopende kleuren kunt voorzien zonder fouten te maken.

LE TABLEAU-LE MAGNETIC-MENU BE

TOUCHES DÉCORATIVES

Met Touches Décoratives kunt u uw meubels, objecten en houtwerk verfraaien en verrijken door er een persoonlijke toets aan te geven.

Libéron raadt u het volgende aan:

*Wettelijke bepalingen: gevaarlijk. Neem de gebruiksvoorzorgsmaatregelen in acht.